Min side

Har du ikke byttet til ny måler og fortsatt leser av manuelt? På Min side kan du når som helst registrere din måleravlesning. Du får en bekreftelse på e-post når målerstanden er godkjent og registrert.

Logg inn på Min side. 

Der finner du også en samlet oversikt over forbruket ditt og kan se hvor mye neste nettleiefaktura vil komme på (husk at strømforbruket vil komme i tillegg).

Automatisk strømmåler

De fleste av våre kunder har nå fått automatisk strømmåler (AMS). Med en slik strømmåler slipper du å lese av og sende inn målerstanden, da dette skjer automatisk. Ta kontakt med kundeservice på 35 51 89 90 for mer informasjon og for å bestille automatisk måler. 

SMS

Når du får påminnelse på SMS svarer du på denne med kun målerstand. SMS-påminnelsen vil komme fra et 16 sifret nummer som starter med 2258. De siste sifrene gjør at vi lett kan gjenkjenne din måler når du svarer på meldingen. Har du flere målere, vil du motta en sms for hver måler. Målernummeret oppgis i SMS. Pass derfor på at du svarer på riktig melding.

Meldingen som sendes ser slik ut:

Det er nå tid for å lese av målernr 123123 i skolegata 1 innen 1.januar. Svar på denne SMS med kun målerstand. MVH Skagerak Nett AS.

Du svarer med tallene på måleren f.eks. 345678. Klikk send.

Du får så en melding med bekreftelse på at måleravlesningen er registrert og hvor mye forbruk du har hatt siden sist. Dersom måleravlesningen er høyere eller lavere enn forventet, får du beskjed om å sjekke en gang til. Svar ok hvis målerstanden er riktig eller send inn ny hvis den forrige var feil.
På Min side kan du selv velge hvordan vi skal sende påminnelse om måleravlesning.